Boek Hartsverbinding
Het geschenk van verbinding tussen een moeder en haar zoon met PDD-NOS.

Wat gebeurt er met je als moeder wanneer blijkt dat je kind waar je zielsveel van houdt niet bereikbaar is, dat je geen contact met hem kunt krijgen en dat de situatie zoveel pijn doet dat het je bijna onderuithaalt?
Veel, heel veel….
Maar toch als je uiteindelijk bewust kiest voor geluk kan dat maken dat je bergen kan verzetten en dat je droom uiteindelijk waarheid wordt. Dat je niet alleen in hartsverbinding met je kind
komt, maar ook met jezelf, je gezin en alles om je heen!


Anita Speelman is getrouwd en moeder van twee kinderen. Haar zoon was twee jaar toen de diagnose ‘aan autisme verwante contact stoornis’ en ADHD werd gesteld. Dat was het begin van een zoektocht naar ingangen tot contact met haar zoon Joost.
Door bewust te worden van zijn mogelijkheden en gebruik te maken van diverse methodes, groeide Joost, tot ieders verbazing, op van een afwezig, druk, chaotisch ventje tot een evenwichtige, blije en zelfstandige jongeman.

In het boek hartsverbinding beschrijft de auteur niet alleen het proces van de ontwikkeling van Joost, maar ook haar eigen persoonlijke proces. Het boek is een regelrechte uitnodiging en richtlijn voor iedereen die in verbinding en contact wil komen met zijn of haar eigen speciale kind. Een praktijk(werk)boek vol tips, adressen en bovenal gefundeerde hoop.

Prijs: € 17,50 (incl. eventuele portokosten in Nederland)
Omvang: 192 pagina’s
ISBN: 9789079603183

Verschenen: 8 november 2011

Je kunt het boek bij bestellen via de contactpagina of bij bol.com
Laat me weten of je het op prijs stelt dat ik het signeer en/of je een persoonlijke boodschap voorin wilt.

Hartsverbinding

'Verdriet, onmacht en eenzaamheid; als ouder van een kind met autisme zijn de gevoelens die Anita beschrijft in haar boek heel herkenbaar. Ondanks sombere toekomstvoorspellingen gelooft zij in de mogelijkheden van haar kind en gaat tot actie over. Dat dat nu juist een ingang naar contact met haar zoon en de start van een transformatieproces voor haarzelf, haar zoon en haar gezinsleden blijkt te zijn heeft Anita overtuigend beschreven.

Een roerend relaas van de zoektocht van een dappere moeder en een liefdevolle en accepterende houding'.
'Aaltje van Zweden, lid van bestuur en algemeen adviseur Stichting Papageno'


In dit vlot geschreven verhaal vol oprechtheid en humor is Anita steeds heel dicht bij de essentie van onvoorwaardelijke liefde gebleven.
Door haar inzichten te delen kan dit boek een belangrijke ondersteuning zijn voor alle ouders die hun onvoorwaardelijke liefde voor hun speciale kind effectief willen inzetten.
’Anneke Groot, Stichting Horison’
in contact met je kind