Coaching
      
Je wilt wel, maar het lukt je even niet, dat leven vanuit je Hart.
Het is dan lastig om bepaalde situaties te zien als uitdagingen, het kan voelen als vastzitten. Dan is het vaak fijn om je hart te luchten en om inzichten te krijgen hoe je weer positief verder kunt, ongeacht je omstandigheden.

Je kunt bij mij een afspraak maken voor een consult, waarbij jij aangeeft wat jij nodig hebt. Wees gerust, als jij dat niet weet, dan wordt dat in het consult wel duidelijk. Het kan gaan om simpelweg een gesprek, waarin de vragen die ik je stel je duidelijkheid geeft, of het blijkt dat een energiebehandeling op zijn plek is.
Soms is het fijn om je situatie letterlijk onder ogen te zien. Dat kan via het leggen van engelenkaarten of tarot. In deze zogenaamde spiegelsessies komt haarfijn naar boven wat voor jou van belang is.
Coaching is ook mogelijk via het spelen van het transformatiespel. Spelenderwijs worden patronen duidelijk en de blinde vlek(ken) zichtbaar.
Sinds 2013 kun je ook via de mail voor jezelfof voor je kind een Luisterkind Methode sessie aanvragen.
Heb je nog vragen over welk consult het best bij jou en je situatie past, aarzel niet maar neem via mijn email contact met me op zodat je weet waar je aan toe bent.Hartsverbinding
in contact met je kind