Huisje huren in Drenthe
Luysterrijck in Magisch Drenthe

Perfecte locatie voor iedereen die van rust, ruimte, wandelen en fietsen houdt. Een plek om anderen te ontmoeten en/of jezelf. Reuze geschikt voor een retraite.

Adres: Mepperstraat 41B (huisje 16) te Meppen (NL).
Verhuur voor maximaal 4 personen, huisdiervrij, rookvrij.

Verhuurprijzen 2016                                                            Week      Midweek
                                                   
                                                       of weekend
maandag 04/01 tot vrijdag 22/04                                      200,00      150,00
vrijdag 22/04 tot vrijdag 27/05                                          400,00       250,00
vrijdag 27/05 tot vrijdag 15/07                                         500,00       300,00
vrijdag 15/07 tot maandag 22/08 (hoogseizoen)           600,00        n.v.t.
maandag 22/08 tot vrijdag 02/09                                      500,00       300,00
vrijdag 02/09 tot vrijdag 30/09                                          350,00       200,00
vrijdag 30/09 tot vrijdag 28/10                                         300,00       150,00
vrijdag 28/10 tot vrijdag 23/12                                          200,00       150,00
vrijdag 23/12 tot maandag 09/01/17 (kerstvakantie)     350,00        250,00

Een weekend is van vrijdag 15.00 uur tot maandag 10.00 uur
Een midweek is van maandag 15.00 uur tot vrijdag 10.00 uur
Een week is van vrijdag 15.00 uur tot vrijdag 10.00 uur
In het hoogseizoen wordt het huisje alleen per week verhuurd en is het van zaterdag 15.00 uur tot zaterdag 10.00 uur.
Twee weken achterelkaar huren is altijd goedkoper.
Het huisje moet altijd schoon worden achtergelaten.
Prijzen zijn exclusief € 100,- borg.
Op dit moment moet iedereen zijn eigen linnengoed meenemen. In de toekomst kan dat anders zijn, de prijzen zullen dan aangepast worden.

Heb je belangstelling om het huisje eens te huren? Neem dan vooral contact met me op voor de mogelijkheden die nog open staan.

Als je verder scrolt vind je nog iets meer informatie over het huisje en de omgeving.

Een hartelijke groet,
Anita Speelman
06 57670192
info@autismenanny.nl


Het Luysterrijck
Aan de rand van het bos staat onze Finse bungalow Luysterrijck. De bungalow heeft een buitenveranda op het zuiden en een overdekte veranda zodat er ook bij wat minder mooi weer altijd buiten gezeten kan worden. De ruime tuin is voorzien van tuinmeubilair. Door haar unieke ligging biedt zij veel rust en privacy, terwijl de faciliteiten van het park de Bronzen Emmer toch dichtbij zijn.
Ook in de wintermaanden is deze Finse bungalow een heerlijk plek om je vakantie door te brengen. Als er sneeuw ligt is het heerlijk langlaufen door de mooie Mepperdennen

Indeling
De bungalow heeft een woonkamer met eethoek en open keuken, bijkeuken met douche en een separaat toilet. De bungalow is volledig ingericht en er is een TV met Blu Ray speler. Voor de liefhebber is er internetverbinding.
Er zijn drie slaapkamers met vaste wastafel; één ouderslaapkamer met een tweepersoonsbed en nog twee slaapkamertjes. In de twee kleinere slaapkamers van de bungalow staan tezamen 5 bedden, 2 stapelbedden en een gewoon bed.
De bungalow heeft een heteluchtverwarming, waardoor het er ook ‘s winters heel snel aangenaam en comfortabel is.

Faciliteiten van vakantiepark de Bronzen Emmer
Hoewel het huis los staat van het Park de Bronzen Emmer mag er gebruik gemaakt worden van alle faciliteiten zoals bijvoorbeeld het zwembad, tafeltennis, kinderspeelgrot, winkel, snackbar annex café, activiteitenteam, sauna, manege, speeltoestellen.
Je kunt van eind april tot en met de herfstvakantie gratis gebruik maken van het overdekte zwembad van 10 bij 20 meter. De watertemperatuur van 27 graden is heerlijk ontspannend, en kinderen kunnen zich uitstekend vermaken met diverse speelattributen. Naast het grote bad is een peuterbadje met een hogere temperatuur voor de kleintjes. Bij mooi weer kunnen de glazen schuifpuien van het overdekte zwembad open en kun je lekker zonnen op de zonneweide naast het zwembad. Als het weer het toelaat is er naast het overdekte gedeelte is er nog een onoverdekt kleuterbad toegankelijk. Naast het zwembad is een Finse bungalow ingericht als sauna met dompelbad en zonnebank. Je kunt deze ruimte als gezin, of als groep helemaal privé huren, ook ‘s winters.

Recreatieteam
In de meivakantie, het Hemelvaart- en Pinksterweekend en in het hoogseizoen is het recreatieteam aanwezig en organiseert activiteiten voor alle leeftijden. Een greep uit activiteiten die kunnen plaatsvinden: lampionnenoptocht, kampvuur, knutselen voor de kleinsten, complete dagprogramma’s en sportevenementen voor de “groteren”, kinderdisco, schatertheater, hutten bouwen, avondspelen en spannende spooktochten.

Recreatiemogelijkheden
De mogelijkheden buiten het park zijn vele. Paardenliefhebbers kunnen hun hart ophalen in de naastgelegen manege, met een grote overdekte rijhal en een buitenbak. Er ligt een netwerk van ruiterpaden.
In de omgeving zijn diverse golfbanen, bossen, hunebedden, heidevelden met schaapkuddes, oude brinkdorpen zoals Meppen, Gees met zijn beeldentuin en Oud Aalden, ateliertjes, musea en restaurants.
Wil je eens wat anders? Je bent zo in dierenpark Emmen, verkeerspark Assen, het openluchtmuseum in Schoonoord of museumdorp Orvelte. Maar ook moderne steden zoals Emmen en Assen voor een heerlijk dagje shoppen zijn dichtbij. In het provinciaal museum In Assen kun je zelfs de originele Bronzen Emmer zien. Kortom: In Drenthe kun je alle kanten op!

Natuurgebieden
Het huisje en het Park de Bronzen Emmer liggen midden tussen drie prachtige natuurgebieden: de Mepperdennen, waar nog jeneverbesstruiken groeien, het Geeserstroomgebied een uniek beeklandschap en het Mantingerzand met zandverstuivingen waar Schotse Hooglanders (Highland Cows) grazen. Een bewijs dat dit gebied lang geleden aantrekkelijk was om te leven, is de “Bronzen Emmer” uit de Bronstijd, die op de Es van Meppen bij een opgraving tevoorschijn kwam. Daaraan ontleent het park zijn naam. Het park grenst aan het dorpje Meppen met z’n karakteristieke rietgedekte boerderijen en een brink met hoge eikenbomen. Kortom, een rustige en groene omgeving. Daarom is het park in trek bij wandelaars, fietsers, ruiters, menners, sportbeoefenaars, actieve senioren, natuurliefhebbers en rustgenieters.
Hartsverbinding
in contact met je kind