Hartsverbinding
Linken met Hartsverbinding

Autisme Nanny
Naast mijn eigen praktijk Hartsverbinding begeleid ik sinds 2002 ouders van kinderen in het Autisme Spectrum. Sinds kort heb ik me gevestigd als 'Autisme Nanny' en kom ik bij mensen thuis om hen te helpen in de dagelijkse uitdagingen waarmee een gezin met autisme voortdurend wordt geconfronteerd.

SamenWijzer
Met Lizette Rosenboom ben ik in 2009 SamenWijzer gestart. We geven begeleiding aan zowel ouders als begeleiders van kinderen in het Autisme Spectrum (ASS). Onze manier van werken is geŽnt op de principes van het Son-Rise programma® en Floortime.
Bij beide benaderingen staat het kind centraal. Wij geloven in de oneindige mogelijkheden van elk kind en dat de ouders de belangrijkste bron zijn voor hun groei en inspiratie.

Mama Vita, ruimte speciaal voor moeders, door moeders van kinderen in het autisme spectrum
Een steungroep voor vrouwen die elkaar inspireren en stimuleren naar inzicht en mogelijkheden op basis van onvoorwaardelijke acceptatie, om in hun eigen kracht te gaan staan, en vandaaruit de uitdagingen in het leven met een speciaal kind aan te kunnen gaan.
Een stem te zijn voor onze kinderen, zodat ze een plek en een kans krijgen om hun unieke vorm en kwaliteiten tot uitdrukking kunnen brengen.
Ons doel is het bevorderen van de contacten en te fungeren als klankbord. We willen kennis delen en bieden, inzicht, zorg en steun geven en krijgen.
Door middel van netwerken willen wij een samenwerking aangaan met alle betrokkenen.

Kijk voor de maandelijkse bijeenkomsten en andere activiteiten op de site van Mama Vita.

Power of love lijn : 0900 550015 Een telefoonlijn voor iedereen.
Elk mens heeft wel eens wat. We maken allemaal wel dingen mee die we niet altijd alleen kunnen dragen. Soms wil je wel even contact met iemand, je verhaal delen. Wat heerlijk als er dan iemand is, die echt naar je luistert, je verheldering geeft, zodat er weer ruimte onstaat om verder te kunnen.
Een telefonische hulpdienst door professionals om weer in je kracht te komen!

MCA de Duizendpoot
MCA de Duizendpoot is een kenniscentrum waarin verschillende disciplines samenwerken.
De Duizendpoot richt zich op ouders van kinderen met autisme. De Duizendpoot werkt met professionals die ouders van kinderen met ASS in hun recht zetten, begeleiden bij de dagelijkse zaken, om zelf hun kind zo goed mogelijk te begeleiden naar zelfstandigheid.

Stichting Hartverwarmend Wijs
Het verbindende netwerk dat de werkelijke behoefte in het onderwijs behartigt

Regelmatig en door het hele land komen mensen bijeen om hun krachten te bundelen. Kijk op de website voor meer informatie en vraag de nieuwsbrief aan.
in contact met je kind