Intuïtief ouderschap (2 dagen)

Vind jij het ook lastig om je kind te begrijpen?
Onderneem dan actie om aansluiting te vinden bij je kind

In de workshop intuïtief ouderschap leer je deze aansluiting (weer) te vinden door anders naar je kind te kijken en door echt naar je kind te luisteren. Dat geeft je de mogelijkheid om de harmonie in jezelf, bij het kind en in het hele gezin te herstellen.

Wanneer je als ouder zelf nog bent opgegroeid in de oude energie lijkt het erop dat ouder zijn van een kind in deze tijd meer uitdaging heeft dan ooit tevoren. Moesten wij vroeger gewoon luisteren naar onze ouders, ónze kinderen laten ons steeds meer naar hen te luisteren. De kunst van het luisteren naar je kind en het daarnaast op te voeden lijkt soms een onmogelijke klus.

Toch als je bereid bent om je open te stellen voor deze gevoelige kinderen, ze beter leert begrijpen en bereid bent om van hen te leren kun je je kinderen enorm veel effectiever begeleiden naar een blij, verantwoordelijk en zelfstandig leven.

Wat houdt het voor jou in om ouder te zijn van een kind van deze tijd? In hoeverre herken jij jezelf hierin? Hoe ga jij om met wat je kind hoort, ziet, voelt en weet? In deze workshop is er ruimte voor eigen vragen en koppelen we de theorie met de praktijk. Op deze wijze kun je de intuïtieve ontwikkeling van je kind volgen, begrijpen en ondersteunen.