Welkom in het WonderVeld
Het wonderveld is de ruimte die ontstaat wanneer mensen zich openen en bereid zijn om te groeien en te ontvangen. Het is er veilig en mijn ervaring is dat dit veld voelbaar is, trillingen worden verhoogd en synchroniciteit is tastbaar. Dit veld gebruik ik tijdens al mijn werkzaamheden, maar vooral tijdens de diverse spelen is het voor alle deelnemers een feit dat we als het ware in een andere dimensie zitten.
Met regelmaat maak ik ruimte in mijn agenda om binnen dit veld bijvoorbeeld het transformatiespel te spelen.
Daarnaast laat ik me graag bij u thuis uitnodigen om ook daar met elkaar het veld van wonderen te creëren zodat er ruimte ontstaat voor transformatie.


Spelen in het WonderVeld

HET TRANSFORMATIESPEL
Een halve dag spelplezier… lichtvoetige inspiratie… en naar huis met nieuwe helderheid en  stevige ankers.
Het Transformatiespel is een eenvoudig, krachtig en diepgaand middel tot bewustwording. Je vertrekt vanuit jouw persoonlijk thema, iets wat jou op dit moment in je leven bezig houdt. Je ervaringen gedurende het spelen kunnen je duidelijkheid feedback en nieuwe inzichten brengen.
Het Spel stelt in het klein je reis door je leven voor. Je verkent je persoonlijk speldoel op Fysiek, Emotioneel, Mentaal en Spiritueel vlak.  Je voert jezelf naar de kern van het probleem en vindt handvaten tot concrete en effectieve veranderingen in je dagelijkse leven.
In kleine groepen van maximaal 4 personen word je spelenderwijs door je spel geloodst. Laat je inspireren door elkaars inzichten en het soms verrassende spelverloop!  Op een plezierige manier ga je begrijpen hoe jij jouw levensspel speelt en hoe je daarin veranderingen kunt aanbrengen - als jij dat wilt. 

Kijk voor data en thema's op de agenda


Hartsverbinding
in contact met je kind