Basiscursus Channelen in Magisch Drenthe

In verbinding met je zielenkracht (2 dagen)

Wat is channelen?
We channelen voortdurend, alleen hebben we het vaak niet door. Heb je wel eens aan een persoon gedacht en op dat moment gaat de telefoon met die persoon aan de lijn. Of zeg je in een gesprek tegelijk hetzelfde? Heb je wel eens een spontane ingeving die precies op het juiste moment kwam? Is je oog wel eens gevallen op een artikel of een zin in een boek die precies zei wat je op dat moment nodig had?

Channelen is het doorgeven van energie, die je vervolgens vertaalt in informatie, informatie waaraan jij een betekenis geeft. De kunst is te luisteren naar die eerste impuls en daar iets mee te doen. Vaak wordt deze eerste impuls door rationele gedachten vervormt en/of afgewezen. Je leert weer luisteren naar deze eerste impuls, je zielenkracht, deze betekenis te geven én deze te volgen.

Informatie/energie kan op een heleboel manier bij je binnenkomen. Om erachter te komen welke manier het beste bij jou past, zullen we in deze workshop met verschillende manieren van channelen kennismaken en oefenen. Zodat je na deze workshop weet wat het beste bij je past en hoe je hiermee je leven, je persoonlijke en spirituele groei kunt verrijken.

Wil jij leren channelen?
Wil jij leren channelen, wil jij weer in contact komen met je gevoel, je hart, de universele wijsheid, je zielenkracht? Wil jij in contact komen met je persoonlijke gids en/of beschermengel en hiermee leren communiceren? Kom dan naar Magisch Drenthe en doe mee aan deze inspirerende basiscursus Channelen.

Kijk op de agenda voor de data.