Een brief uit de hemel

In contact met de andere zijde
Hoe fantastisch zou het zijn als je, na verloop van tijd, nog een brief ontvangt van je overleden dierbare, waar je zoveel van hield. Dat je contact kunt maken met diegene of zelfs antwoord kunt krijgen op vragen die bij je opkomen.

Tijdens de magische workshop: ‘ Een brief uit de hemel ’, is alles mogelijk.
In kleine groepen gaan we op een liefdevolle en respectvolle manier contact maken met onze geliefden aan de andere zijde die staan te popelen om van zich te laten horen. Laten we vooral gaan luisteren naar hun boodschap en ons ervan bewust zijn dat ze niet zover van ons zijn verwijderd.

Je hoeft geen medium te zijn om deel te nemen aan deze workshop want contact maken met onze geliefden is voor iedereen weggelegd. Het enige wat je hoeft te doen is ‘open staan’ voor de mogelijkheden. Als je met een open hart de tekens om je heen oppikt, of luistert naar de stilte in jezelf, ontstaan de mooiste contacten die je je maar wensen kunt met die andere zijde.

Je gaat je in de workshop concentreren om je te beschermen, goed af te stemmen op de overledene en om dat wat bij je binnen komt, op papier te krijgen zodat een brief ontstaat: Een brief uit de hemel.

Een boeiende workshop waarbij op magische wijze de dag zich ontvouwt en prachtige helende brieven geschreven worden.

Schroom niet, meld je aan of neem contact met me op als je nog vragen hebt.
Deze workshop geef ik op dit moment online.
Voor de geplande workshops: zie agenda