Energetische Zielenzorg

Heel jezelf, heel je bloedlijn
Energetische Zielenzorg begint daar waar de Stervensbegeleiding ophoudt. Aan de andere kant van de sluier dus.
We leven in een tijd met oneindig veel mogelijkheden om onverwerkte zaken op te lossen tijdens ons leven zodat we uiteindelijk bewust en rustig kunnen sterven. Maar wat als dat niet het geval is, wat als je het gevoel krijgt dat je naaste die overleden is om hulp vraagt om de dingen die niet verwerkt zijn alsnog op te lossen. Is dat mogelijk? Mag dat?

Die vraag heeft me lang bezig gehouden en vanaf begin 2023 reeg ik een volmondig JA binnen. JA, het is tijd om samen te werken met de lichtwezens aan de andere kant, om onze geliefden die daar zijn te steunen en te horen. De aarde heeft zijn frequentie zo verhoogt dat het bijna onmogelijk is om die roep om samenwerking en hulp te negeren.

Wij, de hulpverleners op aarde zijn nodig om energieën bewust op te schonen die tussen ons en onze geliefden staan en zowel hen als onszelf vaak incarnaties lang terug hebben gehaald in energie. We hebben groen licht gekregen om integer, liefdevol, zacht en voorzichtig er voor onze geliefden te zijn, te luisteren en te handelen.

In deze vierdaagse cursus werk je energetisch aan jezelf om zo te ervaren wat op zielsniveau helend en mogelijk is, voor jezelf maar ook voor anderen.
Je gaat het pad volgen wat al klaar ligt voor je aan de andere kant van de sluier en maakt kennis met de Meesters van de Heelkamers. Je gaat er contacten leggen, helen wat mogelijk is bij jezelf en die ander, je overleden naaste, in samenwerking met de Heelmeesters.
Alle toegepaste technieken onderga je en je helpt je medecursist erbij. Soms ben je observator.
Door je eigen ervaringen en aangereikte kennis krijg je voldoende handvatten om als je een coaching praktijk hebt, cliënten te helpen contact te krijgen met hun ziel, hun onverwerkte pijn en hun overleden naasten. Je helpt ze het verhaal wat hen al die tijd in de greep hield voor eens en altijd los te laten, zodat die pijnlijke energie bij hen stopt.

Als Coach, Spirituele Stervensbegeleider of als Rouwbegeleider is de cursus Energetische Zielenzorg een waardevolle toevoeging om ook ‘over de brug heen’ overledenen en hun naasten nog te kunnen ondersteunen. Juist in een bepaalde periode na het overlijden is de behoefte aan hulp groot en de mogelijkheden zijn dan bijna onbegrensd. Zou het niet geweldig zijn dat zielen juist dan zoveel kunnen opruimen en loslaten dat ze hun pad in het licht kunnen vervolgen.Voor alle duidelijkheid: Je hoeft niet een praktijk te hebben om aan deze cursus mee te doen. Je eigen trauma’s en zielenpijn opruimen is reden genoeg om aan deze vierdaagse mee te doen.

Mocht dit alles met je resoneren, dan nodig ik je uit om deel te nemen, je te verbazen over alles wat je al in je hebt en het gemak waarmee je de technieken kunt gaan toepassen.

Het zou ontzettend fijn zijn je te mogen ontmoeten in deze wederzijdse helende cursus.
Voor data, kijk op de agenda
Inschrijven kan via het contactformulier

Nieuwsbrief

Aanmelden Nieuwsbrief