Energetische Zielenzorg

Heel jezelf, heel je bloedlijn
Energetische Zielenzorg begint daar waar de Stervensbegeleiding ophoudt. Aan de andere kant van de sluier dus.
We leven in een tijd met oneindig veel mogelijkheden om onverwerkte zaken op te lossen tijdens ons leven zodat we uiteindelijk bewust en rustig kunnen sterven. Maar wat als dat niet het geval is, wat als je het gevoel krijgt dat je naaste die overleden is om hulp vraagt om de dingen die niet verwerkt zijn alsnog op te lossen. Is dat mogelijk? Mag dat?

Die vraag heeft me lang bezig gehouden en vanaf begin 2023 kreeg ik een volmondig JA binnen. JA, het is tijd om samen te werken met de lichtwezens aan de andere kant, om onze geliefden die daar zijn te steunen en te horen. De aarde heeft zijn frequentie zo verhoogt dat het bijna onmogelijk is om die roep om samenwerking en hulp te negeren.

Wij zijn als mens hier op aarde nodig om energieën bewust op te schonen die tussen ons en onze geliefden staan en zowel hen als onszelf vaak incarnaties lang terug hebben gehaald in energie. We hebben groen licht gekregen om integer, liefdevol, zacht en voorzichtig er voor onze geliefden te zijn, te luisteren en te handelen.

In deze vierdaagse cursus werk je energetisch aan jezelf om zo te ervaren wat op zielsniveau helend en mogelijk is, voor jezelf maar ook voor anderen. We besteden bewust erg veel aandacht aan de verbinding met je Hoger Zelf en de Bron wat de basis is voor de hele cursus. Maar we beginnen met het begin: de kennis over energie. Tijdens dit proces krijg je jouw thema helder, voorzover dat nog niet het geval was. Dat thema brengt je in contact met onverwerkte zaken uit je verleden en/of vorige levens en/of uit je bloedlijn. Het brengt je tevens in contact met het thema van je overleden naaste, wat uiteindelijk de rode draad is van deze cursus.
Jouw heling is namelijk hun heling.

Je gaat werken met de kracht van gedachten en de kracht van het gesproken woord volgens het boek I Am van Susan Shumsky. In verbinding met je Hoger Zelf en in samenwerking met de Engelen, de Heelmeesters van de Heelkamers, de Opgestegen meesters en de Lichtwezens ga je vergeving en heling brengen waar dat nodig is.
Je gaat schrijven in verbinding met je Hoger Zelf en zo een boodschap voor een medecursist binnen krijgen van een overleden naaste.
En als we dat allemaal volbracht hebben gaan we tot slot met elkaar in samenwerking met de Hemelse hulptroepen een collectieve heling brengen op locatie.

Alle toegepaste technieken onderga je en je helpt je medecursist erbij. Soms ben je observator.
Door je eigen ervaringen en aangereikte kennis krijg je voldoende handvatten om als je een coaching praktijk hebt, cliënten te helpen contact te krijgen met hun ziel, hun onverwerkte pijn en hun overleden naasten. Je helpt ze het verhaal wat hen al die tijd in de greep hield voor eens en altijd los te laten, zodat die pijnlijke energie bij hen stopt.

Als Coach, Spirituele Stervensbegeleider of als Rouwbegeleider is de cursus Energetische Zielenzorg een waardevolle toevoeging om ook ‘over de brug heen’ overledenen en hun naasten nog te kunnen ondersteunen. Juist in een bepaalde periode na het overlijden is de behoefte aan hulp groot en de mogelijkheden zijn dan bijna onbegrensd. Zou het niet geweldig zijn dat zielen juist dan zoveel kunnen opruimen en loslaten dat ze hun pad in het licht kunnen vervolgen.
Voor alle duidelijkheid: Je hoeft niet een praktijk te hebben om aan deze cursus mee te doen. Je eigen trauma’s en zielenpijn opruimen is reden genoeg om aan deze vierdaagse mee te doen.

Mocht dit alles met je resoneren, dan nodig ik je uit om deel te nemen, je te verbazen over alles wat je al in je hebt en het gemak waarmee je de technieken kunt gaan toepassen.

Het zou ontzettend fijn zijn je te mogen ontmoeten in deze wederzijdse helende cursus.
Voor data, kijk op de agenda
Inschrijven kan via het contactformulier

Heb je vragen of wil je je aanmelden voor de cursus