Enkele reacties

Wat een prachtig werk doe jij en wat een mooie vorm om het helder te krijgen!

De afstemming raakt me recht in mijn hart, het raakt meerdere onderwerpen die in mijn leven spelen en tegelijk helpt het me weer bij een bepaalde luchtigheid en overgave aan het leven te komen, die te vaak achter sluiers zit/zat .

Ik blijf de mail maar lezen en ben verwonderd over hoe treffend je het beschrijft.  Het is heel erg pakkend en direct naar de kern van alles.

Wat echt steunend was, is dat je mijn mooie en liefdevolle kant zo benadrukt, dat is iets waar ik zelf soms zo moeilijk bij kan komen.

Al bij de inleiding kreeg ik het koud (dat geeft mij aan dat er waarheid gesproken wordt), maar dacht eerst dat het over een ander ging. Durfde niet te geloven dat dit al bij mijn verhaal hoorde.

Dank je. Ik zit dit al huilend te lezen!!

Jouw afstemming heeft zeker veel teweeggebracht: meer inzicht, rust, genieten van wat reeds is bereikt en vertrouwen in de toekomst. Dank hiervoor.

Heftig zeg…herkenbaar. Het verklaart de intense beleving van pijn, gemis en verdriet. Ik voel ontroering naar mijn innerlijk kind toe en ben enorm trots op haar.

Een prachtig verhaal, maar ook zeker confronterend… En voor jou echt een compliment voor hoe mooi je schrijft en hoe mooi je aansluit bij mijn kinderen en mijn ouders.

Wat heel bijzonder was, is dat vanaf het moment van de afstemming ze eigenlijk altijd direct gaat slapen en ze veel minder bang is om op zolder te slapen. Dank je wel!!