Luisterkind Methode

Een methode waarbij het ongeziene gezien en het ongehoorde gehoord wordt.     Logo-Luisterkind-werkers-2

Wil jij graag weten wat er in dat unieke koppie van je kind omgaat?
Heeft jouw kind gedrag wat je verbaasd doet staan, je kan irriteren of waar je je ronduit zorgen over maakt. Lukt het je niet goed tot je prachtige kind door te dringen en zou je het contact op gang willen brengen? Of is je kind een typische binnenvetter en weet je zeker dat hem of haar iets parten speelt?
Gun jezelf en je kind dan een mogelijkheid tot inzicht en oplossingen en vraag een luisterkind methode consult aan.

Afstemming
De vragen die je hebt over je kind neem ik als uitgangspunt waarna ik me in energie met je kind ga verbinden. Afstemmen noem ik dat en op deze manier luister ik aandachtig naar zijn of haar verhaal en ga met je kind in gesprek. Vaak ontstaat dan een fantastische dialoog, soms laat het kind me letterlijk zien wat er speelt waardoor duidelijk wordt waarom het zich zo ‘moeilijk’ gedraagt. Eigenlijk is alles mogelijk. In de afstemming zoeken we samen naar oplossingen waardoor de situatie voor je kind positief veranderd. Alles is op onbewust en energetisch niveau en toch werken de oplossingen enorm sterk door in het dagelijks leven. Kinderen die niet kunnen slapen, slapen ineens door, of na een consult is het zindelijk worden plotseling geen probleem meer. Het ontroert me iedere keer weer als ik merk hoe fijn een kind het vindt als er geluisterd wordt en dat ze daarna weer ‘verder’ kunnen.

Via de email
Het enige wat jij hoeft te doen is dat je me een email met je vragen toestuurt. Daarna neem ik contact met je op. Het gemakkelijke van een consult via de luisterkind methode is dat, tijdens het consult, je kind gewoon kan blijven doen wat het moet doen en jij ook, De afstemming vindt namelijk in energie plaats en dus op afstand.
Jij als ouder krijgt de afstemming in zijn geheel op papier via de email toegestuurd zodat je precies weet wat je kind je te vertellen heeft. Soms kan je kind van je vragen om je wat aan te passen waardoor het zich beter kan ontwikkelen. Je krijgt dan de gelegenheid om samen met je kind te ontwikkelen en verder te groeien.

Niet alleen voor kinderen
Een afstemming volgens de luisterkind methode is niet alleen voor kinderen. De ervaring heeft me geleerd dat ik me moeiteloos kan afstemmen op volwassen.
Overigens kan het ook zo zijn dat je kind niet echt problemen heeft, maar dat je gewoon een dieper contact met je kind wilt. Dan is een afstemming via de luisterkind methode een fantastisch middel om dat zielscontact op gang te helpen.

Gediplomeerd Luisterkindwerker volgens de Luisterkind Methode
Sinds de lente van 2013 ben ik gediplomeerd Luisterkinderwerker volgens de Luisterkind Methode en kun je contact met me opnemen voor een consult.
Ik zie graag je aanvraag tegemoet en nodig je uit om de vragen die je hebt over je kind serieus te nemen. Ontdek de enorme wijsheid van je kind en doe er je voordeel mee.

Aanmelden en voor vragen
Mail me via mijn contact formulier
Kosten: zie Tarieven

 

Wil je een Luisterkind-afstemming aanvragen?