Iedereen kan Luisterkindwerker worden.
Kom erbij en maak het verschil.

Heb je er wel eens bij stilgestaan om zelf Luisterkindwerker te worden. Om vanuit je eigen huis in eigen gekozen tijd voor kinderen van deze tijd een luisterend oor te zijn? Zelf ben ik in 2013 begonnen als Luisterkindwerker en tot op de dag van vandaag ervaar ik het als een cadeau om op deze manier te mogen werken en iets voor een ander te kunnen betekenen. Niet alleen voor het kind, maar natuurlijk plukken ook de ouders daar de vruchten van.

Misschien heb je zelf al eens een afstemming aangevraagd en ondervonden dat er niet alleen op kinderen afgestemd kan worden, maar ook op volwassenen. Misschien heb je door de afstemming jezelf afgevraagd wat er voor nodig is om dit te kunnen, of je daar speciaal paranormaal begaafd voor moet zijn. Het antwoord is nee. Iedereen die wil en open staat voor mogelijkheden kan dit. Je hebt ook geen speciale vooropleiding nodig. Het enige wat je nodig hebt is een liefdevolle niet oordelende houding om op die manier alles te kunnen opschrijven wat in je op komt.

In 2021 heb ik de trainersopleiding voor Luisterkindwerker gevolgd, waardoor het me is toegestaan deze fantastische opleiding zelfstanding te geven. Ik ga dit online doen en vanaf 2022 kun je hiervoor bij me terecht. In vijf dagdelen gelijkmatig verdeeld over vijf tot zes maanden krijg je alle informatie en handvatten in hapklare brokken via E-learning aangereikt. Je leert werken met de unieke Luisterkind Methode. Deze methode en de opleiding zijn opgezet door Diana Hendriks, voor eenieder die met kinderen en/of volwassenen werkt of wil gaan werken.

In de opleiding leer je afstemmingen te schrijven in dialoog en monoloog. We gaan het onder andere hebben over auralifters, vorige levens maar ook het mailcontact naar de ouders toe wordt onder de loep genomen. Door de oefeningen krijg je stapsgewijs steeds meer vertrouwen in wat er bij je binnenkomt.  Kortom, het is een prachtige reis waarin je ook nog eens meer over jezelf te weten komt. De reis hoef je niet alleen te doen, gedurende de opleiding loop ik graag met je mee.
De groepen online zijn klein, maximaal drie, zodat er voldoende aandacht is voor de deelnemers. Naast de vijf dagdelen moet je er rekening mee houden dat ook het huiswerk de nodige tijd vraagt.

Deze opleiding staat geregistreerd bij het Centraal Bureau Kort Beroepsonderwijs (CRKBO) en wordt gegeven door Diana zelf en door trainers, zoals ik die door Diana zijn opgeleid.
Ik werk dus met het materiaal van Diana en ben daarnaast volledig zelfstandig. Op dit moment bied ik alleen E-learning aan. Er zijn collega’s die ook op locatie de opleiding aanbieden. Als dat beter bij je past, bekijk dan hier alle opleidingsdata, locaties en profielen op de website van Diana Hendriks.

In het kort:
De opleiding is op locatie of via E-learning te volgen. (bij mij dus alleen via E-learning)

E-learning:
– 5 dagdelen van 4 uur via Zoom
– Ondersteuning via een online Studieportaal
– Groepsgrootte 1 – 3 personen

Op locatie (bij mijn collega’s):
– 5 dagen van 10.00 – 16.30 uur
– Groepsgrootte naar wens van de trainer, 12 personen maximaal

Alle informatie over het ontstaan van de Luisterkind® Methode, de resultaten, de voordelen voor jou en je klanten, de voorwaarden om aan de opleiding deel te nemen, E-learning of op locatie, de kosten, de opbouw van de opleiding en de doorgroeimogelijkheden staan in de Informatiebrochure Opleiding tot Luisterkindwerker

Voor data en praktische details: kijk op mijn agenda.

Enthousiast? Of heb je vragen?

Neem dan contact op