Reïncarnatie Methode

Rewriting your Script
Deze cursus Reïncarnatie Methode is diepgaand en helend op zielenniveau. In 2006 heb ik deze methode geleerd van Steve Rother onder de naam: Inverse Wave Therapie. Sinds kort combineer ik deze methode met de Helende woorden, wat mijns inziens de methode nog krachtiger maakt.

Soms loop je als mens enorm vast in issues die steeds weer op je pad komen, hoe hard je er ook aan gewerkt hebt. Je mag ervan uitgaan dat die patronen niet ontwikkeld zijn in dit leven, maar ergens op je ziels-pad heb je energie uitgestuurd die in dit leven nog bij je terugkomt omdat dat destijds niet gebeurd is. De meesten van ons hebben al veel innerlijk werk verzet, veel losse zaken weggewerkt ….. en toch.
Wat ik gemerkt heb sinds ik met de Helende woorden werk, is dat de oorzaak van wat we als issue ervaren in dit leven nog dieper zit dan we ons kunnen indenken. En dat is de sleutel. We hoeven niet te denken, we hoeven geen verhalen, we hoeven niet precies te weten vanwaar het komt. De trigger is er, dat is alles. De oplossing ligt in het NU, in het uitspreken van de Helende woorden waar je nu al twee cursussen mee aan het werk bent. Deze woorden helen de kern van het probleem, de kern die buiten ons zicht ligt.

Vanuit die energie kun je je script herschrijven en dat ga je tijdens de cursus doen.
Op deze manier ga je ervaren en leren hoe je in drie sessies een client kunt helpen om hun issue te resetten, waardoor ze op een positieve manier hun leven kunnen lijden.

Dus geen lange therapieën, maar een overzichtelijke, korte maar krachtige therapie. Behalve de voorbereidende gesprekken, vindt de reïncarnatie methode plaats op de massagetafel.
De eerste sessie is bedoeld om de client vertrouwd te maken met jouw manier van werken. Je werkt namelijk niet met hypnose maar met vibratie middels stemvorken en met een geleide meditatie waarin de Helende woorden een grote rol spelen.
In de tweede sessie gebruik je een speciale techniek met de stemvorken om de energie van de client, die maakt dat steeds weer dezelfde negatieve ervaringen worden opgedaan en ervaren, wordt geneutraliseerd.
De derde sessie is de sessie waarin de reset plaatsvind. Tijdens de geleide meditatie begeleid je de client met het herschrijven van zijn of haar script. De positieve energie van het herschreven script in combinatie met de Helende woorden vult de neutrale golf die in de tweede sessie was opgebouwd. Nadat deze positieve energie in de toekomst wordt verankerd, is de client in staat zijn leven te leven zonder het oude negatieve patroon.

Deze reset werkt door in de hele tijdlijn, zowel vooruit als achteruit. Helemaal naar de kern. Dat maakt dat patronen welke bijvoorbeeld komen uit een vorig leven, een paralel leven, uit de jeugd of patronen welke voortkomen vanuit de lijn van voorouders, allemaal mee worden gereset. Heling op alle fronten. En de grap is dat we niet eens hoeven te weten waar precies die kern is, we mogen loslaten.

Deze cursus is voor iedereen geschikt die mensen wil helpen de angel uit welke pijn dan ook, te halen. Het is een fantastisch, praktisch gereedschap voor jou, vooral ook als je al therapeut bent. Stap voor stap krijg je de kennis aangereikt, waarna je het gelijk in praktijk brengt bij een medecursist. En visa versa. Je bent in deze cursus vooral als therapeut aan het werk, maar doordat je de therapie zelf ook ondergaat werkt het dubbelop.
Na het volgen van deze cursus kun je zelfstandig cliënten helpen om in drie sessies grote positieve veranderingen in hun leven aan te brengen.

Kijk voor data op de agenda
Voor vragen of opgave kijk op de contactpagina 

Heb je vragen of wil je je aanmelden voor de cursus