Reïncarnatie Methode

Rewriting your Script
Deze cursus Reïncarnatie Methode is diepgaand en helend op zielenniveau. In 2006 heb ik deze methode geleerd van Steve Rother  onder de naam: Inverse Wave Therapie. Sindsdien heb ik veel mensen mogen helpen terug te gaan naar de oorzaak van het thema wat op dat moment hun leven negatief beïnvloed. Daar aangekomen is de client voor het eerst in staat te voelen wat gevoeld mag worden en te doorzien wat de oorzaak was om die vervolgens te vervangen door een positief verhaal. Dat verhaal, het script, ‘herschrijven’ ze zelf.
In drie sessies is de client in staat hun incarnatie te resetten en daardoor op een positieve manier hun leven te leven.

Dus geen lange therapieën, maar een overzichtelijke, korte maar krachtige therapie. De eerste sessie is bedoeld om de client vertrouwd te maken met jouw manier van werken. Je werkt namelijk niet met hypnose maar met vibratie middels stemvorken, en met een geleide meditaties. Behalve de voorbereidende gesprekken, vindt de reïncarnatie begeleiding plaats op de massagetafel.

In de tweede sessie gebruik je een speciale techniek met de stemvorken om de energie van de client, die maakt dat steeds weer dezelfde negatieve ervaringen worden opgedaan en ervaren, wordt geneutraliseerd.
De derde sessie is de sessie waarin de reset plaatsvind door tijdens de geleide meditatie, de client het script te laten herschrijven. De positieve energie van het herschreven script vult de neutrale golf die in de tweede sessie was opgebouwd. Nadat deze positieve energie in de toekomst wordt verankerd, is de client in staat zijn leven te leven zonder het oude negatieve patroon.

Deze reset werkt door in de hele tijdlijn, zowel vooruit als achteruit. Dat maakt dat patronen welke bijvoorbeeld komen uit een vorig leven, een paralel leven, uit de jeugd of patronen welke voortkomen vanuit de lijn van voorouders, allemaal mee worden gereset. Heling op alle fronten.

Deze cursus is voor iedereen geschikt die mensen wil helpen de angel uit welke pijn dan ook, te halen. Het is een fantastisch, praktisch gereedschap voor jou, vooral ook als je al therapeut bent. Stap voor stap krijg je de kennis aangereikt, waarna je het gelijk in praktijk brengt bij een medecursist. En visa versa. Je bent in deze cursus vooral als therapeut aan het werk, maar doordat je de therapie zelf ook ondergaat werkt het dubbelop.
Na het volgen van deze cursus kun je zelfstandig cliënten helpen om in drie sessies grote positieve veranderingen in hun leven aan te brengen.

Kijk voor data op de agenda
Voor vragen of opgave kijk op de contactpagina 

Heb je vragen of wil je je aanmelden voor de cursus