Graag wil ik het volgende delen omdat ik het gevoel heb dat we met elkaar een verschil kunnen gaan maken.

Zelf ben ik al hoestend en proestend het nieuwe jaar ingegaan. Een proces van ruim twee maanden helende gebeden opzeggen, affirmaties doen en mezelf reiki geven, heeft ervoor gezorgd dat veel oude (familie)patronen helder werden die ik los mocht laten. Dat leverde verlichting van klachten. Toch hoest ik nog steeds, terwijl ik het idee heb dat ik de meest voor de hand liggende oorzaken heb gezien en aan heb gewerkt.

Ik heb helderheid gevraagd en stukje bij beetje komt informatie tot me waar ik perplex van ben. Waar ik ook nog wat voorzichtig mee ben, ik wil zeker niet stellig zijn, dus deel ik de informatie met een: Wat als……

Wat als ……. dat hoesten niet alleen met mijzelf (of met jou) te maken heeft, maar juist op dit moment, in deze transformerende tijd, ook met het collectieve veld. Als ik om me heen kijk zie ik namelijk zoveel mensen die last hebben van hun luchtwegen, longontstekingen krijgen, hardnekkig hoesten tot ze blauw aanlopen en zich bij vlagen benauwd voelen.

Wat als ……. het te maken heeft met collectieve gebeurtenissen waar we op een of andere manier bij betrokken waren. In dit leven of vorige levens. Actief of Passief. Als Slachtoffer of als dader. Of we dat nu weten of niet……… dat maakt helemaal niets uit. Volgende situaties kwamen duidelijk naar voren: De gaskamers van de tweede wereldoorlog, heksenverbrandingen, mannen in steenkoolmijnen en natuurlijk wat te denken aan de situatie van 2020 tot nu. Het werd me duidelijk dat het te maken kan hebben met situaties die ons letterlijk de adem benemen.

Wat als ……. iets in ons resoneert met wat er toen gebeurd is, op welke manier dan ook.
Wat als ……. dat om heling vraagt. Collectieve heling.
Wat als ……. ieder van ons verantwoordelijkheid neemt voor het eigen stuk hierin.
Wat als ……. we dat met elkaar zouden gaan doen.

Als de voorgaande tekst niet met je resoneert, dan vraag ik je de tekst in liefde te laten voor wat het is.
Maar mocht ook maar iets in de voorgaande tekst wel met je resoneren, dan vraag ik een uurtje van jouw tijd om onze krachten te bundelen en met elkaar op een eenvoudige maar zeer doeltreffende manier heling te creëren voor jezelf en voor het collectief.
Enne, je hoeft niet per se te hoesten om hieraan mee te doen. Het idee resoneert, of niet. Iedereen is van harte welkom, dus voel je ook vrij deze informatie te delen: Hoe meer zielen hoe meer heling. (Kleine variatie op: Hoe meer zielen hoe meer Vreugd:))

Ik hoop je te zien.

Donderdag 26 januari van 19.30 tot 20.30 uur Via Zoom
Aanmelden uitsluitend via: anita@hartsverbinding.com

Ik wens je alvast een heel fijn weekend,
In Liefde en Licht, Anita