Vervolgcursus Channelen

De Zielencirkel, werken aan en helen van onverwerkte gebeurtenissen in vorige levens

In de basis cursus is vooral aandacht besteedt aan diverse vormen van het binnenkrijgen van informatie zoals het werken met foto’s en kaarten, het vertalen van deze informatie en bevestiging krijgen dat ook jij kunt channelen.
Als je deze eerste cursus hebt gevolgd, dan mag je er vanuit gaan dat de vervolgcursus een schitterende uitbreiding en ervaring zal zijn op je channelkunde.

In deze vervolgcursus gaan we ons meer concentreren op de zielencirkel.
Een zielencirkel is een serie vorige levens rondom een bepaald thema en in deze cursus gaan we het vermogen ons af te stemmen op vorige levens ontwikkelen. De informatie uit vorige levens kan inzicht geven op vastgeroeste patronen in dit leven en hulp bieden bij het loslaten daarvan.

De informatie halen we voornamelijk uit de persoon waar je je op af stemt. Dit kan met een foto, wat kaarten of alleen met de naam, leeftijd en vraag van de persoon. Al deze manieren komen aan bod, waarbij het accent ligt op het laatste (naam, leeftijd en vraag).
Heling is een onderdeel wat meegenomen gaat worden in deze cursus. Dit is niet alleen een kwestie van kennis, maar vooral van intuïtief aanvoelen. Daarom nemen we veel tijd voor alle ervaringen tijdens het channelen. Er kan veel los komen waar absoluut aandacht voor nodig is. Alleen dan is er sprake van, niet alleen helder krijgen van de situatie, maar ook van het helen ervan. Je zult versteld staan van je eigen intuïtie.
Natuurlijk gaan we ook aandacht besteden aan het contact met je persoonlijke boodschapper aan de andere kant van de sluier (gids of beschermengel) zodat deze je van het begin af aan kan helpen met het zuiver binnen krijgen van informatie.

Alles op een rijtje:

  1. Afstemmen op je persoonlijke boodschapper
  2. Afstemmen op vorige levens, je zielencirkel
  3. Channelen door concentratie op naam, leeftijd en vraag van de ander
  4. Helder krijgen van de onverwerkte gebeurtenissen in relatie met het nu
  5. Helen van de gebeurtenis zodat de ander bewust kan gaan kiezen voor een nieuw pad

Ik ga ervan uit dat we allemaal eerder op deze aardbol hebben rondgelopen. We hebben vele levens geleefd, het ene wat bevredigender dan de andere. Sommige levens hebben we niet zo goed afgesloten en daardoor is er energie blijven hangen die je in een volgend leven weer mee neemt naar aarde. Die energie vertaald zich in patronen waarvan je niet weet waar dat nou vandaan komt. Of je denkt dat je weet waar het vandaan komt, maar de aanleiding was eigenlijk helemaal niet extreem ….  en toch reageer je daar heel erg gevoelig op.

Mijn ervaring uit de praktijk is dat dit vaak te maken heeft met energie vanuit vorige levens. Zicht krijgen op het ‘waarom’ kan verhelderend en helend zijn. Je kunt daarna bewuster de keuze maken tussen het oude vertrouwde patroon of een nieuw pad.
Kortom: Een krachtige cursus waarbij vergeten delen van jezelf belicht gaan worden.